Ракета армії РФ пролетіла критично близько від Південноукраїнської АЕС
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракета армії РФ пролетіла критично близько від Південноукраїнської АЕС

Ракета армії РФ пролетіла критично близько від Південноукраїнської АЕС
Джерело:  online.ua

Представники корпорації "Енергоатом" повідомили, що о 6 ранку 26 червня випущена кремлівською окупаційною армією ракета пролетіла критично низко над Південноукраїнською АЕС.

Джерело: прес-служба "Енергоатому"

Ракета кремлівських окупантів могла влучити у Південноукраїнську АЕС

Ця ракета летіла із півдня на північ України. Ймовірно, її ціллю був Київ, де з самого ранку лунали вибухи, - повідомляють представники "Енергоатому".

В Енергоатомі закликали міжнародну спільному звернути увагу на факти бездумних дій Росії, яка продовжує ставити під загрозу безпеку не лише України, а й усієї Європи.

Будь-яке пошкодження діючого енергоблоку матиме дуже серйозні наслідки і може загрожувати світові страшною ядерною катастрофою, - зазначили у корпорації.

Між тим представники Оперативного командування "Південь" повідомили, що кремлівська окупаційна армія обстріляла з власної території Чернігівську область в районі населеного пункту Гірськ.

Зазначається, що загалом було зафіксовано 8 вибухів зі ствольної артилерії. Приблизно в той же час було чути 10 вибухів в одному з населених пунктів Новгород-Сіверського району.

Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення інформація не надходила. Зафіксовано пошкодження цивільної інфраструктури.

У наслідок обстрілу житлових районів Харкова протягом ночі на 26 червня горіли балкони квартир багатоповерхівок, автомобілі, гаражі.

Фото - t.me/synegubov

Близько 23:00 суботи російська ракета влучила у двоповерховий будинок Холодногірського району Харкова, двоє харків’ян із вибуховими травмами госпіталізувані до медичних установ.

Після 00:00 в Немишлянському районі Харкова окупанти обстріляли лікувальний заклад. Пошкоджені дах, технічний поверх, операційна на 7-му поверсі та перекриття 6-го поверху в рентгенкабінеті. Постраждалих немає.

По області окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський райони. Пошкоджені житлові будинки, горіли господарчі споруди, гаражі та автомобілі. Загалом за добу по області внаслідок російської агресії 7 осіб отримали поранення та госпіталізовані до медичних установ: Харків - 3 людини, Ізюмський район - 4 особи. У Богодухівському районі, на жаль, загинула жінка 79 років. Ворог намагається втримати раніше зайняті позиції. Наші Збройні Сили щодня мінусують особовий склад та техніку окупантів. Бійці мотивовані та готові і надалі захищати жителів Харківщини від російських окупантів! Віримо у Збройні Сили та нашу перемогу!, - зазначив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?