Ракета армії РФ влучила у будинок у Львові. Є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракета армії РФ влучила у будинок у Львові. Є загиблі

Ракета армії РФ влучила у будинок у Львові. Є загиблі
Джерело:  online.ua

У Львові вночі, 6 липня, пролунала серія потужних вибухів під час повітряної тривоги. Внаслідок вибухів постраждав житловий будинок та об'єкт інфраструктури, є також загиблі і постраждалі.

Джерело: Telegram керівника Львівської ОВА Максима Козицького

Що відомо про наслідки ракетної атаки армії РФ по Львову  

Пошкоджений обʼєкт критичної інфраструктури у Львові, попередньо є поранені, - зазначив Козицький.

Мер міста  Андрій Садовий попередньо повідомив про поранення чотирьох осіб.

Також Садовий згодом повідомив, що у Львові уламки ракети влучили у житловий будинок, й співробітники ДСНС дістають людей з-під завалів.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький додав, що російська ракета влучила у багатоквартирний будинок, і було займання, яке оперативно загасили.

Є постраждалі. На місці працюють пожежники, медики, фахівці ДСНС. Людям надають всю необхідну допомогу. Рятувальники розбирають завали, - підкреслив Козицький.

Мер Львова Андрій Садовий Львів на місці події повідомив, що станом на зараз відомо про 8 поранених. Також він розповів про пошкодження близько 60 квартир та 50 машин.

Близько шостої ранку мер Андрій Садовий повідомив, що на місці трагедії з-під завалів будівлі витягли тіла чотирьох загиблих.

Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення. Є загиблі та поранені. Зруйновано понад 50 помешкань Триває пошуково-рятувальна операція. Станом на 7:00 загинуло 4 людини, травмовано - 9. Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали - 64. Рятувальники продовжують розбирати завали, - зазначив Садовий.

Що в ОК Південь кажуть про подробиці нічної ворожої ракетної атаки по Львову

За інформацією керівниці Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, ракета "Калібр", яка влучила у житловий будинок у Львові, була випущена військовими злочинцями армії РФ з моря.

Вона може подолати 2,5 тис кілометрів, а тому покриває фактично всю територію України.

З досвіду можемо зазначити, що такі наслідки можуть бути як від безпосереднього влучання, так і під час бойової роботи, коли над містом відбуваються збиття, і уламки також можуть нашкодити. Тому ми завжди наголошуємо, що навіть якщо ви дуже вірите в нашу ППО, необхідно переходити в укриття обов'язково, в якій би частині України ви не знаходились, - підкреслила Гуменюк.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?