Ракета армії РФ впала на території Молдови
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракета армії РФ впала на території Молдови

Ракета армії РФ впала на території Молдови
Джерело:  online.ua

Представники МВС Молдови повідомили про падіння однієї з випущених армією РФ під час масованої атаки по Україні ракет на півночі країни. 

Джерело: сайт МВС Молдови

Що відомо про падіння ракети армії РФ на території Молдови 

Сьогодні вранці в північному кінці міста Наславча в Республіці Молдова, що на кордоні з Україною, впала ракета, збита українською протиповітряною системою, - йдеться у повідомленні представників МВС Молдови.

Інформації щодо жертв немає, проте пошкоджені вікна кількох будинків у Наславчі.

За інформацією від української влади, сьогодні вранці була здійснена атака безпілотників на Дністровську дамбу, що знаходиться на відстані 10 км від дамби Наславча.

Російська атака не пошкодила дамбу, але пошкоджень зазнали електричні компоненти, пов’язані з нею.

Українська влада заявляє, що наразі загрози повені немає. Сили МВС оточили район падіння ракети, щоб уникнути можливої небезпеки, на місці працює документальна група.

Наслідки ракетних атак армії РФ по Україні вранці 31 жовтня

Зазначається, що сили ППО захистили Київ від влучань ракет однак через ситуацію на Київщині в місті є перебої зі світлом та водою.

Завдяки ефективній роботі сил ППО — влучань по Києву не зафіксовано!

Проте ранкові удари по Київщині вплинули на водо- та енергопостачання столиці! В окремих районах міста вже є перебої, - зазначають представники КМВА.

В КМВА наголошують, що всі служби працюють над ліквідацією наслідків.

У Київводоканалі повідомили, що наразі через аварійну ситуацію в столиціі 80% споживачів залишаються без водопостачання.

Спеціалісти роблять все можливе, щоб повернути воду у крани киян.

Виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук зазначив, що ремонтні роботи на пошкоджених об'єктах критичної інфраструктури України триватимуть від трьох до шести годин.

Зазначимо, що сьогодні російські війська обстріляні об'єкти критичної інфраструктури у низці областей України. Наразі відбувається документації пошкоджень.

Вже перші кроки робляться - включаються деякі споживачі, деякі підстанції заживлюються. Я думаю, що ця робота буде тривати наступні 3-6 годин, - наголосив Сахарук.

При цьому він не може назвати точний час тривалості аварійних відключень, адже це залежить від характеру і обсягів пошкоджень.

Між тим керівник Міненерго Герман Галущенко повідомив, що графіки стабілізаційних відключень електроенергії у Києві та 6 регіонах України.

Ракетних обстрілів зазнали електричні підстанції, об’єкти гідроенергетики та теплової генерації, - наголосив Галущенко.

За його даними внаслідок масованої атаки відбулось часткове знеструмлення і екстрено запроваджені графіки відключення споживачів в м. Києві, м. Черкаси, м. Запоріжжя, Черкаській, Київській, Кіровоградській, Харківській, Запорізькій, Полтавській областях.

Міністр попросив всіх українців у населених пунктах, що не постраждали від обстрілів, максимально зменшити споживання електроенергії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?