Ракетна атака росіян на Харків та область — наслідки обстрілу
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракетна атака росіян на Харків та область — наслідки обстрілу

Ракетна атака росіян на Харків та область — наслідки обстрілу
Джерело:  online.ua

У суботу ввечері, 22 квітня, російські військові атакувала ракетами Харків та село Котляри Харківського району. Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки та фабрика.

Джерело: глава Харківської ОВА Олег Синєгубова

Що відомо про ракетний удар по Харкову 22 квітня

Глава Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що у Харкові одна з ракет влучила в землю. Ще одна ракета, ймовірно, розірвалася в повітрі над територією овочевої фабрики. Пошкоджені теплиці, робочі цехи.

У селі Котляри внаслідок ракетного удару зруйновані 2 приватні будинки, ще 10 пошкоджені. Також пошкоджений гараж та 4 автомобілі. На місці обстрілу почалися пожежі. На щастя, ніхто не постраждав, — йдеться у повідомленні.

Синєгубов зазначив, що обійшлося без постраждалих та масштабних руйнувань.

Фото: t.me/synegubov

Ми обстежили руйнування у с. Котляри, по якому росіяни вночі завдали ракетних ударів. На щастя, ніхто не постраждав, але 10 будинків серйозно пошкоджені, а два зруйновані. Люди втратили житло. Вирішується питання надання усім постраждалим тимчасових помешкань, — розповів глава ОВА.

За його словами, росіяни продовжують бити по прикордонних населених пунктах.

Фіксуємо від 40 до 60 ударів щодня. З цих районів триває евакуація населення. Щодня переконуємо людей у необхідності виїхати з небезпечних територій. Передусім евакуюємо найбільш вразливу категорію – дітей, — додав Синєгубов.

Перші словацькі МіГ-29 вже захищають небо над Харковом

Нещодавно Україна отримала перші словацькі винищувачі МіГ-29. Сьогодні вони вже захищають українське небо від країни-терористки Росії.

Віцеспікер Верховної Ради Олена Кондратюк вирушила до Словаччини, щоб подякувати за допомогу Україні.

Від імені всіх українців, чиї життя захищає авіація, я вам дуже вдячна, — заявила вона словацьким депутатам, — зазначила Кондратюк.

Також вона подякувала Словаччині і за решту допомоги, яку отримала Україна – гуманітарні вантажі, зброю, підтримку на міжнародному рівні.

Перші чотири винищувачі МіГ-29SA вже виконують бойові задачі в небі над Харковом.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?