Ракетний комплекс "Іскандер" врізався в огорожу під Санкт-Петербургом — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Ракетний комплекс "Іскандер" врізався в огорожу під Санкт-Петербургом — відео

Ракетний комплекс "Іскандер" врізався в огорожу під Санкт-Петербургом — відео
Джерело:  online.ua

Ракетний комплекс "Іскандер", який прямував на репетицію параду, врізався в огорожу на кільцевій дорозі навколо Санкт-Петербурга.

Джерело: росЗМІ

У Росії Іскандер не розминувся з огорожею

У четвер у центрі Санкт-Петербурзі було перекрито рух через репетицію параду 9 травня. Ракетний комплекс ризикує не потрапити на нього, зазначають місцеві журналісти.

На кільцевій автомобільній дорозі російського Санкт-Петербурга оперативно-тактичний ракетний комплекс "Іскандер" врізався у дорожню огорожу.

Цього року парад у Санкт-Петербурзі пройде без авіації. Влада також заявила, що заходи безпеки будуть набагато сильнішими, ніж у попередні роки, але не розголошує подробиць через конфіденційність інформації.

Понад 20 російських міст вирішили взагалі не проводити парадів цього року — здебільшого через "міркування безпеки".

"Іскандер" протаранив відбійник на КАД. Здається, сьогоднішня репетиція параду ризикує пройти без нього", — йдеться у повідомленні.

До мережі потрапили відео, на яких видно, як ракетний комплекс протаранив огорожу. Біля місця події зібралися поліцейські автомобілі.

Під Тулою ЗРК С-400 перевернувся в кювет

У четвер, 20 квітня, у Росії на шосе М2-Крим під Тулою, в районі села Прудне перекинувся зенітно-ракетний комплекс С-400.

Попередньо, за даними російських пропагандистських ЗМІ, водій не впорався з керуванням і вилетів у кювет.

Зенітно-ракетний комплекс спочатку їхав у колоні з восьми машин, але дорогою відстав. У 33-річного водія діагностували перелом руки, серйозно він не постраждав.

Зенітно-ракетний комплекс С-400 перекинувся на шосе М2-Крим під Тулою — в районі села Прудне.

Вартість машини — близько 13 млрд рублів, — повідомляють росЗМІ.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?