Ракетний удар армії РФ по Кривому Рогу. Пошкоджені приватні будинки та лінія електропередач
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракетний удар армії РФ по Кривому Рогу. Пошкоджені приватні будинки та лінія електропередач

Ракетний удар армії РФ по Кривому Рогу. Пошкоджені приватні будинки та лінія електропередач
Джерело:  online.ua

Ракетний удар армії РФ по Кривому Рогу пошкодив приватні будинки та лінію електропередач. Є один постраждалий.

Джерело: Сергій Лисак

Ракетний удар по Кривому Рогу

Вибух у Кривому Розі пролунав на світанку. Ворог завдав ракетного удару, – повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Попередньо, постраждала 1 людина. Чоловіку надали допомогу, лікуватиметься амбулаторно.

Побите житло місцевих – 20 приватних будинків. Пошкоджена лінія електропередач.

Синельниківський район області вночі російська армія атакувала безпілотником. Поцілила по приватному підприємству.

Сталася пожежа. Рятувальники оперативно приборкали вогонь. На щастя, минулося без загиблих та поранених, – написав Лисак у Telegram.

Ще один удар по району відбувся вранці. Пошкоджена лінія електропередач та інша цивільна інфраструктура. Інформація уточнюється.

Армія РФ атакувала Запоріжжя, Вовчанські і Куп'янськ 

У ніч на 22 серпня росіяни обстріляли одне з підприємства у Запоріжжі.
Рятувальники, які прибули на місце події, встановили, що горять 14 автомобілів, з них 4 вантажівки, а також пакувальна тара на майданчику. Загальна площа пожежі склала 200 кв м.

Існувала загроза розповсюдження вогню на більш значну площу. Вогнеборці оперативно ліквідували загорання. На щастя, без постраждалих, – МВС.

Російські війська вночі також обстріляли Вовчанськ і Куп’янськ-Вузловий на Харківщині, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Цієї ночі, близько 03:00, ворог обстрілював м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджені та зруйновані 4 житлові будинки. Рятувальники деблокували з-під завалів одного з будинків його власницю – 56-річну жінку. Серйозних тілесних ушкоджень жінка не мала, госпіталізації не потребувала, – написав він у Телеграмі.

За його словами, через обстріл селища міського типу Куп’янськ-Вузловий, який стався близько 00:30, пошкоджений приватний будинок, сталася пожежа.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?