Ракетний удар армії РФ по Запоріжжю. Кількість постраждалих зросла
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракетний удар армії РФ по Запоріжжю. Кількість постраждалих зросла

Ракетний удар армії РФ по Запоріжжю. Кількість постраждалих зросла
Джерело:  online.ua

Зросла кількість постраждалих від ракетного удара 10 серпня по Запоріжжю. Серед поранених – двоє дітей.

Джерело: Суспільне

Кількість постраждалих від ракетного удару в Запоріжжі зросла

Російські війська 10 серпня вдарили по обʼєкту цивільної інфраструктури в Запоріжжі, зайнялася пожежа.

На сьогоднішній момент Запорізька ОВА повідомляє про 16 поранених. Серед них двоє дітей – трирічна дівчинка і чотирнадцятирічний хлопець.

Також відомо про одного загиблого.

Ракетою, якою російська армія здійснила черговий теракт, була "Іскандер-К".

Фото: t.me/kurtievofficial

Під обстріл потрапив відомий запорізький готель

Координаторка гуманітарної допомоги ООН в Україні Деніз Браун заявила, що в атакованому росіянами готелі у Запоріжжі часто зупиняються співробітники організації. Вона сказала, що терористичні удари росіян на цивільні об'єкти "абсолютно неприпустимі".

Це абсолютно неприпустимо. Я зупинялася в цьому готелі щоразу, коли була в Запоріжжі. Моя команда використовує його як базу для своїх частих поїздок до міста. Це була база ООН для операції з евакуації мирних жителів із заводу "Азовсталь" у Маріуполі у травні минулого року, – повідомила представниця ООН.

Браун підкреслила, що кількість невиборчих атак окупаційних військ Росії на цивільну інфраструктуру в Україні, внаслідок яких гинуть мирні жителі, досягла "неймовірного рівня". Це є порушенням міжнародного гуманітарного права.

Вона закликала країну-агресор Росію зупинити ці терористичні обстріли.

Нагадаємо, саме в цьому готелі зупинявся гендиректор МАГАТЕ Рафаель Ґроссі під час візиту на тимчасово окуповану Запорізьку АЕС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?