Раптова смерть Олега Попова: стало відомо про скандальний факт
Категорія
Світ
Дата публікації

Раптова смерть Олега Попова: стало відомо про скандальний факт

Раптова смерть Олега Попова: стало відомо про скандальний факт
Джерело:  L!fe #шоу

Правоохоронці дізналися, що до  відомого клоуна Олега Попова  "швидка допомога" їхала не з найближчої підстанції, а з дальньої.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru
"Виклик надійшов о 22:28, була відправлена ​​швидка з підстанції №3. Бригада медиків була на місці о 22:42", - розповіли в правоохоронних органах.
Ця підстанція знаходиться по вулиці Бодрій приблизно за дев'ять кілометрів від гуртожитку цирку в провулку Островського, куди і викликали швидку. При цьому в двох кілометрах від адреси виклику знаходиться підстанція № 2.
Співробітникам правоохоронних органів належить з'ясувати, чому в Ростові-на-Дону реанімаційну бригаду швидкої допомоги направили до відомого циркового артиста Олега Попова не з ближньої, а з дальньої підстанції.
"В рамках перевірки будуть з'ясовані і обставини своєчасності приїзду бригади швидкої допомоги за викликом до артиста цирку Олега Попова", - зазначили правоохоронці.
Як повідомляв ONLINE.UA, Попов помер увечері 2 листопада в Ростові.  Смерть легендарного радянського клоуна стала приводом палких обговорень в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?