Раптово помер відомий український спортсмен
Категорія
Події
Дата публікації

Раптово помер відомий український спортсмен

Раптово помер відомий український спортсмен
Джерело:  online.ua

Сьогодні стало відомо про раптову смерть відомого українського легкоатлета, бронзового призера чемпіонату Європи 1994 року по штовханню ядра Романа Вірастюка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

Днями 51-річний Роман Вірастюк переніс складну операцію на серці, яка тривала 20 годин. Смерть наступила через ускладнення після хірургічного втручання.

У 2005 році Вірастюку зробили операцію з протезування аорти і аортальних клапанів. Ще дві кардіохірургічні операції спортсмен переніс кілька років тому.

«Не стало Романа Вірастюка – нашого друга, колеги, спортмена, митця, телеведучого, людини багатьох талантів, неординарної особистості з великим і добрим серцем. Для Міністерства молоді та спорту, кожного з нас – це непоправна втрата і великий біль. Співчуваємо, сумуємо та підтримуємо рідних Романа в цей важкий час. Вічна пам'ять Роману Вірастюку. Друже, нам буде дуже тебе не вистачати», – написав Жданов.

Останнім часом Роман Вірастюк працював директором Департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту України. Він брав участь в парламентських виборах 2019 року у одному з мажоритарних окрунів в Івано-Франківській області, щоправда, безуспішно.

Нагадаємо, що нещодавно пішов з життя колишній глава компаній Ford і Chrysler Лі Якокка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?