Разумков різко відреагував на скандал через вечірку "слуги народу" Тищенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков різко відреагував на скандал через вечірку "слуги народу" Тищенко

Разумков різко відреагував на скандал через вечірку "слуги народу" Тищенко
Джерело:  online.ua

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков різко відреагував на скандальну вечірку, яку депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко в розпал локдауна в Києві влаштував на честь дня народження своєї дружини. Він заявив, що йому соромно за поведінку Тищенка і попросив вибачення за скандальні дії свого колеги.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Спікер парламенту обурений інцидентом. Він вважає, що представники влади як ніхто інші повинні розуміти, що сьогодні держава перебуває в непростій ситуації, коли людям доводиться закривати бізнес і шукати ресурси для існування. Разумков сподівається, що фракція "Слуга народу" відреагує на ситуацію з Тищенко.

Також Разумков прокоментував скандал з нецензурним висловлюванням глави парламентського комітету з питань фінансів Данила Гетманцева у відповідь на критику партійної дисципліни з боку представника ЗМІ.

"Я сподіваюся, що реакція від фракції буде. Що стосується заяв моїх колег, я завжди говорив: треба подумати, а потім вже говорити. Якщо ти представник влади, то твої слова сприймаються по-іншому, позиція, дії будуть розглядатися під мікроскопом ... Людям за свої неправильні вчинки повинно бути соромно. Я розумію, що кожен повинен відповідати за себе, але мені, як голові парламенту, за дії деяких своїх колег соромно. Тому вибачте за всіх ", - звернувся до українців спікер парламенту.

Голова Ради нагадав, що зараз святкування тієї чи іншої події можна відкласти до того часу, коли "відсвяткувати зможуть всі". Разумков підкреслив, що в п'ятницю буде день народження у його дружини, але відзначати цю подію будуть вдома "в тісному сімейному колі".

Скандальна вечірка Тищенко - що про неї відомо

Кілька днів тому стало відомо, що столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення локдауна в Києві в одному з готелів. Як виявилося, причиною тому стала вечірка, яку влаштував депутат Ради Микола Тищенко з нагоди дня народження дружини.

Тищенко заявив, що нічого не порушував - мовляв, "з юридичної точки зору святкування чого-небудь в номерах готелів абсолютно не заборонені", а святкування проходило в "вузькому і майже сімейному колі". При цьому він визнав, що ситуація могла обурити суспільство і приніс свої вибачення.

За інформацією журналістів, вечірка з нагоди дня народження дружини Тищенка тривало більше п'яти годин, а гості були без захисних масок. Також відомо, що всіх гостей просили здати тест на коронавірус за добу до заходу і не публікувати фотографії з події в день святкування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?