Разумков вперше зізнався, які у нього відносини із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков вперше зізнався, які у нього відносини із Зеленським

Разумков вперше зізнався, які у нього відносини із Зеленським

Очільник українського парламенту Дмитро Разумков вирішив відверто розповісти, чи не зіпсувався у нього діалог з президентом країни. Так, спікер Верховної Ради запевних усіх українських громадян, що у нього із Володимиром Зеленським "абсолютно нормальні відносини". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Українська правда".

"Нормальні робочі відносини, як і раніше. Абсолютно нормальні", — наголосив український політик.

За словами Дмитра Разумкова, з главою держави у нього немає конфліктів, а в ситуації з Конституційним судом "усі зайняли державницьку позицію". Очільник Верховної Ради також звернув увагу на те, що нормално ставиться до того, що в рейтингу довіри українців опинився вище за чинного президента. Як стверджує політик, "рівень довіри до будь-якої влади йде по спадаючій траєкторій. Це практика, яка є не лише в Україні, а і в усьому світі". Окрім того, Дмитро Разумков пообіцяв громадянам, що буде робити і далі так, щоб його рівень довіри "хоча б не падав".

Як уже згадувалося раніше, 16 грудня українські медіа поширили новину про те, що рівень довіри до спікера ВРУ Дмитра Разумкова вперше перевищив довіру до глави держави Володимира Зеленського. Це підтвердило опитування Центру Разумкова, яке провели з 4 по 9 грудня

"Більшість респондентів висловлюють недовіру до всіх політиків, чиє прізвище було представлене в опитувальнику. Дещо частіше порівняно з іншими політиками довіра висловлюється Дмитру Разумкову (йому довіряють 35% опитаних, однак не довіряють — 52%), Віталію Кличку (відповідно 30% і 59,5%) та Володимиру Зеленському (відповідно 30% і 64%). При цьому вперше рівень довіри до Голови Верховної Ради Д. Разумкова перевищив довіру до Президента В. Зеленського", — було сказано в результатах опитування.

Варто також зазначити, що опитування проводилося методом інтерв’ю "обличчям до обличчя" за місцем проживання респондентів. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олена Зеленська зізналася, чи дослухається до її порад український лідер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?