РБ Лейпциг проти ПСЖ - де дивитися двобій Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

РБ Лейпциг проти ПСЖ - де дивитися двобій Ліги чемпіонів

РБ Лейпциг проти ПСЖ - де дивитися двобій Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Відновлену після карантину Лігу чемпіонів дограють у стислі терміни. Ввечері у вівторок, 18 серпня, на полі арени в португальському Лісабоні зійдуться РБ Лейпциг та ПСЖ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані турніру УЄФА.

Згідно з оприлюдненими подробицями, це перша зустріч команд в рамках чемпіонату. Вони раніше грали одна проти одної лише у товариському матчі.

Гра починається о 22:00. Її транслюватиме телеканал "Футбол 1".

Цікаво, що для Лейпцигу це лише другий сезон в Лізі чемпіонів, однак клуб все ж таки зумів дійти до півфіналу. Тим часом паризька команда регулярно грає на цьому рівні, однак до згаданого етапу не доходила вже 25 років.

Попередній сезон ЛЧ завершився для німців на груповому етапі. Наразі вони вирвалися в плей-офф, здолали "Тоттенхем" (4:0 за підсумками двох матчів) та "Атлетіко".

ПСЖ востаннє грав у півфіналі клубного турніру УЄФА ще в 1995 році. Тоді вони поступилися "Мілану" із загальним рахунком 0:3. У парижан є шанс стати п'ятим французьким клубом, який пройде до фіналу чемпіонату.

Нагадаємо, тривалий час професійний футбол по всьому світу був паралізований через карантин, який ввели на тлі пандемії COVID-19. Представники УЄФА вирішили для економії часу розіграти Лігу Європи та Лігу чемпіонів протягом серпня, окремі матчі тривають буквально паралельно.

Наступний сезон завдяки оперативному завершенню поточного почнеться, як передбачається, вже восени.

Як повідомляв ONLINE.UA, український клуб "Шахтар" розгромно вилетів з Ліги Європи за підсумками матчу проти "Інтера". У тренерському штабі іноземної команди прокоментували приголомшливу перемогу над донеччанами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?