РДК оприлюднив результати нової успішної операції на території РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

РДК оприлюднив результати нової успішної операції на території РФ

РДК оприлюднив результати нової успішної операції на території РФ
Джерело:  online.ua

Російський добровольчий корпус офіційно підтвердив, що провів ще одну успішну операцію на території Росії разом з контррозвідкою СБУ.

Джерело: РДК

РДК провів спільну операцію з СБУ на території РФ: що відомо

 Російський Добровольчий Корпус радий розповісти про чергову, максимально успішну атаку, проведену спільно з військовою контррозвідкою СБУ в Курській області. Без перешкод, знову пройшовши дірявий кордон, у ніч на 27 серпня ми вдарили безпілотниками по військовому об'єкту: летовищі з путінськими стерв'ятниками, - розповідають російські добровольці.

У РДК звертають увагу на те, що вдалося знищити всі намічені цілі.

Фото — telegram.org

Окрім того, наголошується, що це були законні цілі, які несли горе та смерть мирним українським містам. Згідно з останніми даними, знищені елементи ППО, яка прикривала літаки ворога.

Втім, "прикривала" – голосно сказано. Потрапила вона лише у житловий будинок у Курську. Ось до якого жалюгідного стану, небезпечного для самих громадян, доведено оборону країни! Курський губернатор бреше, що в багатоповерхівку врізався наш дрон - і заважає міністерству оборони, яке намагалося зовсім замовчати про пошкоджену будівлю і просто зам'яти свою ганьбу. Народжені повзати – літати не будуть. Російське небо і російська земля належать не путінської погані, а вільним російським людям, – підсумовують представники РДК.

Начальник штабу РДК звернувся до росіян

Під час ексклюзивного інтерв'ю online.ua очільник штабу Російського добровольчого корпусу Олександр "Фортуна" звернувся до росіян та порадив їм вступати до РДК або виїжджати з РФ.

Росіянам я побажав би підготуватися до темних часів, до «dark future», подивитися якісь навчальні ролики, як смажити собак на багатті, як обходитися без питної води. Росіянам, у яких є честь та гідність, я б побажав подати заявку на вступ до Російського добровольчого корпусу.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?