У західній розвідці підтверджують смерть Пригожина — NYT
Категорія
Світ
Дата публікації

У західній розвідці підтверджують смерть Пригожина — NYT

У західній розвідці підтверджують смерть Пригожина — NYT
Джерело:  online.ua

На Заході підтверджують той факт, що глава ПВК "Вагнер" Євген Пригожин загинув унаслідок аварії літака у Тверській області.

Джерело: The New York Times

У західній розвідці підтверджують смерть Пригожина

Чиновник відмовився називати своє ім'я і говорив на умовах анонімності. За його словами, після проведення непублічної оцінки існує висока ймовірність того, що Євген Пригожин все ж був на борту літака, який розбився напередодні.

Чиновник заявив, що рішення ґрунтується на "безлічі показників", які оцінив його уряд, — ідеться в повідомленні.

При цьому, офіційні особи Сполучених Штатів Америки не давали публічно оцінку результатів події.

Після звісток про падіння літака інформацію доповіли в Білий дім. Президент США Джо Байден практично відразу відреагував і заявив, що це було очікувано. При цьому, було зазначено, що точними даними ніхто не володіє.

Я не знаю точно, що сталося, але я не здивований. У Росії мало що відбувається, за чим би не стояв Володимир Путін. Але я точно не знаю, — йдеться в повідомленні.

Після військового заколоту в червні американський глава держави вже попереджав Євгена Пригожина про те, що йому слід бути обережним і особливо стежити за своїм харчуванням.

Що відомо про ймовірну загибель Пригожина 

Слідком РФ відкрив кримінальну справу по факту падіння літака Пригожина за статтею "нарушение правил безопасности движения и эксплуатации воздушного транспорта".

Все більше росЗМІ з посиланням на джерела пишуть, що Пригожин, Уткін та інші командири групи Вагнера нібито все ж таки були на борту літака, що розбився. Також повідомляється, що ніхто не може додзвонитися до Пригожина.

Повідомляється, що авіакатастрофа сталася поряд із військовим аеродромом Хотілово, який використовується наближеними Путіна для поїздок до резиденції Валдай.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?