Реал проти Барселони. Де і коли дивитися матч однієї з найсильніших ліг у світі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Реал проти Барселони. Де і коли дивитися матч однієї з найсильніших ліг у світі

Реал проти Барселони. Де і коли дивитися матч однієї з найсильніших ліг у світі
Джерело:  online.ua

У суботу, 24 жовтня, в Каталонії відбудеться принциповий матч між Барселоною і Реалом. Це протистояння, яке називають Ель Класіко, дозволить одним з найсильніших футбольних команд поліпшити своє становище в турнірній таблиці Ла Ліги, в якій вони дружно втратили очки на минулому тижні. Зокрема, Барселона поступилася в гостях непростому Хетафе, а Реал і зовсім програв новачку чемпіонату Кадису. Більш того, Реал поступився і в Лізі чемпіонів донецькому Шахтару. Де і коли дивитися матч Реал - Барселона, повідомляє ONLINE.UA.

Як відомо, матч Реал - Барселона почнеться о 17:00 за київським часом. Він буде проходити на Камп Ноу. Онлайн-трансляція гри в прямому ефірі буде проводиться стрімінговим сервісом Megogo.

Орієнтовно, за Барселону сьогодні гратимуть: Нету - Роберто, Піке, Лангле, Дест - де Йонг, Бускетс - Трінкал, Коутіньйо, Фаті - Мессі.

На поле в команді Реала вийдуть: Куртуа - Начо, Варан, Рамос, Менді - Кроос, Каземіро, Модріч, Іско - Бензема, Вінісіус.

Важливо нагадати, що Барселона вже завоювала шість перемог у восьми попередніх матчах у всіх турнірах. Реал вигравав три рази поспіль, але останні два матчі програв. У Примері Барселона на даний момент посідає дев'яте місце (7 очок), Реал знаходиться на третьому рядку (10 балів).

Додамо, в історії очних протистоянь Барселони і Реала зіграно 277 матчів. Невелика перевага в них залишається за каталонцями. Але в чемпіонаті Іспанії мінімальна перевага за особистими зустрічами у Реала - 73 проти 72 перемог.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Шахтар несподівано розгромив Реал на виїзді в Лізі чемпіонів. Вже за підсумками першого тайму українська команда вела з рахунком 0:3.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?