Реальне народовладдя: Зеленський анонсував важливі зміни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Реальне народовладдя: Зеленський анонсував важливі зміни в Україні

Реальне народовладдя: Зеленський анонсував важливі зміни в Україні
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі у розробці знаходиться законопроєкт про референдуми. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеозвернення, оприлюднене пресслужбою.

За його словами, займаються відповідними документами народні депутати Верховної Ради.

"Найближчим часом Рада розробить і прийме закон, де встановить види і механізми референдуму. Це нарешті надасть право українцям вирішувати долю важливого для них питання", - додав Зеленський.

Він зазначив, що одним з перших питань, які винесуть на всеукраїнський референдум, може стати один з аспектів продажу землі. Йдеться про суперечливий момент щодо продажу ділянок іноземцям чи їхнім компаніям.

Сам президент назвав цей момент надзвичайно чутливим для місцевого населення. Це й потребує пильної уваги до нього та дискусії на вседержавному рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський у спеціальному відеозверненні проінформував українців, що мораторій на продаж землі буде скасовано незабаром, але купувати її зможуть тільки громадяни держави. Також дозвіл отримають компанії, засновниками яких виступають українці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?