Ребров відповів Луческу про несправедливість чемпіонства "Динамо"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ребров відповів Луческу про несправедливість чемпіонства "Динамо"

Ребров відповів Луческу про несправедливість чемпіонства "Динамо"
Джерело:  dynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував заяву наставника "Шахтаря"  Мірчі Луческу про умови для чемпіонства киян.
Як повідомляє ONLINE.UA, в інтерв'ю dynamo.kiev.ua Ребров відповів румунському тренеру.
"Доля того чи іншого місця в чемпіонаті України вирішується не в одній грі. Ми прекрасно розуміємо, наскільки для нас важлива гра з "Шахтарем", але висловлювання Мірчі Луческу, перш за все, прикро для всіх інших команд, що беруть участь в чемпіонаті України. Виходить, першість треба проводити серед двох команд?.. Звичайно, для нас гра з "Шахтарем" - це дербі, серйозне протистояння з року в рік. Упевнений, що ми належним чином підготуємося до майбутнього поєдинку і віддамо йому всі сили. Але суть національного чемпіонату як раз в тому, що цей турнір проводиться для всієї країни, для всіх команд! І коли ми говоримо про такий першості, то доля чемпіонства за визначенням не може зважитися в якомусь очному протистоянні двох окремо взятих команд. Звичайно, матч з "Шахтарем" важливий для всіх нас, але, повторюся, висловлювання Мірчі Луческу, в першу чергу, думаю, зачіпає всі інші команди. А те, що ми віддамо цій грі всі свої сили, в цьому немає сумнівів", - заявив Ребров.
Але Ребров і вдячний Луческу за додаткову мотивацію на гру.
"У нас і без цих слів є прагнення реваншу. І це абсолютно нормально... Але подібні висловлювання з боку представників команди суперника можуть послужити лише додатковою мотивацією для наших гравців. Втім, навряд чи можна в даному випадку ще більше збільшити нашу мотивацію - вона і так зашкалює. Всі знають, наскільки цікавий і важливий цей матч. У будь-якому своєму статусі поєдинок "Динамо" і "Шахтаря" є принциповим. Навіть якщо це товариська гра", - переконаний Ребров.

ЧИТАЙТЕ: Ахметов назвав умову для повернення "Шахтаря" на схід України
Нагадаємо,  матч "Шахтар" - "Динамо" відбудеться 1 або 2 травня в Запоріжжі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?