Репер Каньє Вест публічно розплакався під час виступу через Кім Кардаш'ян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Репер Каньє Вест публічно розплакався під час виступу через Кім Кардаш'ян

Репер Каньє Вест публічно розплакався під час виступу через Кім Кардаш'ян
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський репер Каньє Вест нещодавно організував масштабну вечірку з нагоди випуску 10 альбому. Під час виконання однієї з пісень виконавець читав реп про те, що "втратив сім'ю" - він навіть, неочікувано для всіх присутніх, публічно розплакався через розлучення з колишньою дружиною Кім Кардаш'ян.

Джерело: The New York Post

Репер Каньє Вест поки не презентував 10 студійний альбом Donda у мережі, проте артист влаштував захід, на якому виконав пісні й відсвяткував ювілейну платівку.

Каньє Вест довела до сліз пісня про сім'ю

Гучна вечірка зірки відгриміла на стадіоні Mercedes Benz в Атланті. Каньє Вест з'явився на публіці в червоному костюмі, а також масці, яка повністю прикривала його обличчя. З нею він часто прогулюється вулицями, адже не хоче, щоб його фотографували папараці.

Артист вирішив виконати трек Love Unconditional (у перекладі – "Любов безумовна"). У ньому був рядок про те, що Каньє "втратив сім'ю". На цьому моменті Вест не зміг стримати емоцій та розплакався.

Не можна не звернути увагу на те, що колишня дружина репера Кім Кардаш'ян дивилась виступ колишнього чоловіка наживо. Вона прийшла підтримати його разом з дітьми та сестрою Хлої.

Що відомо про розлучення Каньє Веста з Кім Кардаш'ян

На початку 2021 журналісти дізналися про те, що зіркове подружжя готує документи для розлучення. Вже 19 лютого стало відомо, що вони подали ці документи, а отже, вже розлучилися, або ще працюють над судовою тяганиною.

Каньє Вест вкрай стривожений та пригнічений, оскільки втрачає свою родину. Артист плекає надію, що "станеться чудо" і все налагодиться.
Медіа навіть поширювали чутки, що Каньє Вест вважає колишню кохану поганою дружиною, оскільки їй, мовляв, потрібні були лише гроші. Окрім того, багатьом фанатам здавалося, що він вже забув про розлучення, адже закрутив роман з Іриною Шейк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?