Реперка Alyona Alyona вирішила піти зі сцени – причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Реперка Alyona Alyona вирішила піти зі сцени – причина

Реперка Alyona Alyona вирішила піти зі сцени – причина
Джерело:  online.ua

Реперка Alyona Alyona повідомила, що вирішила взяти паузу на декілька місяців і йде зі сцени. За словами співачки, концерти за кордоном сильно вдарили по її здоров'ю.

Джерело:  Alyona Alyona

Alyona Alyona вирішила взяти паузу

За словами реперки, за час повномасштабної війни вона приділяла дуже мало часу своєму здоров'ю.Через це усі стреси "почали вилазити боком". Саме тому Alyona Alyona хоче зараз подбати про свій організм, щоб відновити свої сили.

Хочу взяти паузу. Не буду розкривати всі подробиці, лише скажу, що постійний перетин кордону витягнув із мене всі сили - як моральні, так і фізичні, а ще добряче вдарив по здоров'ю. Планую в листопаді витратити місяць на відновлення сил організму. У грудні хочу присвятити місяць творчості. Що буде в січні — ще не вирішила, але знаю точно, що на ці три місяці я не зникну з публічного поля. Я буду виходити в сторіз, розповідати, як я, що зі мною відбувається і взагалі, що говорять мої аналізи і т.д.. Але я не буду давати концерти (можливо, тільки якісь винятки), - написала Alyona Alyona.

У коментарях фани пишуть, що ця новина їх засмутила. Проте вони бажають реперці гарного відпочинку та міцного здоров'я. Також коментатори зазначили – "Бережіть себе, ви така яскрава та сильна! Нехай сили та здоров'я відновляться, щоб ми й надалі спостерігали за тим сяйвом та енергією, якою ви з нами ділитесь!".

Пауза Alyona Alyona від соцмереж

Раніше Alyona Alyona хотіла частково покинути соціальні мережі. За словами артистки, вона духовно, і фізично стомилась так часто дивитися в екран телефона. Тоді зірка пообіцяла, що вільний час вона присвятить творчості.

За словами Alyona Alyona, вона дуже багато часу проводила в соцмережах, оскільки хотіла спілкуватися з фанатами. Однак, окрім позитивних емоцій, яке дарувало це спілкування, були й негативні через те, що вона втрачала багато енергії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?