Ретроградний Меркурій знову повертається — чого чекати і як його пережити
Категорія
Культура
Дата публікації

Ретроградний Меркурій знову повертається — чого чекати і як його пережити

Ретроградний Меркурій знову повертається — чого чекати і як його пережити
Джерело:  online.ua

27 вересня на Землі настане третій в 2021 році ретроградний Меркурій, який завжди лякає людей своїми витівками. Астрологи попереджають, що в цей період життя дійсно може вийти з ладу і жартувати з цим не варто.

Джерело: ONLINE.UA

Навіть далекі від астрології люди чули про негативний вплив ретроградного Меркурія. Фахівці запевняють, що увага і обережність в цей період виправдані, оскільки під впливом Меркурія знаходяться всі аспекти людського життя - комунікації, навчання, дослідження, бізнес, здоров'я і відносини.

Ретроградний Меркурій - що це таке

 Фото: pixabay.com

Насправді ретроградність планет - це явище, коли здається, що вони починають уповільнювати свій хід і нібито рухатися у зворотний бік. Насправді це просто оптична ілюзія, оскільки планети в цей період продовжують свій рух вперед на величезній швидкості.

Найшвидшою планетою вважається Меркурій. Він обертається навколо Сонця кожні 88 днів і як мінімум три рази на рік стає рероградним. У цей період він обганяє нашу планету на своїй внутрішній орбіті, через що виникає відчуття, що Меркурій змінює напрямок і рухається ретроградно.

Незважаючи на те, що є логічне астрономічне пояснення того, чому Меркурій "змінює" курс, астрологи кажуть, що в цей період на Землі дійсно відбувається щось вкрай важливе.

Вважається, що від Меркурія залежать думки і мова людей, удача в поїздках і на переговорах, але коли він "не в собі", то можуть траплятися непередбачені і неприємні моменти. Тому в період ретрогадності найменшої планети Сонячної системи краще відмовитися від серйозних починань і не укладати важливі договора.

Що не можна робити в період ретроградного Меркурія

У період ретроградного Меркурія не рекомендується:

  • приймати важливі рішення щодо нових ідей,

  • починати нові проєкти або навчання в новій сфері,

  • укладати серйозні угоди і підписувати договори,

  • купувати або продавати нерухомість чи дорогу техніку,

  • брати гроші в борг - можуть виникнути труднощі з поверненням коштів;

  • переїжджати або вирушати в далеку подорож.

Період ретроградності Меркурія краще присвятити завершенню розпочатих справ, на які постійно не вистачає часу, та дати собі час на відпочинок, щоб зафіксувати результати діяльності.

Ретроградний Меркурій - хто в зоні ризику

Фото: pixabay.com

У період третього ретроградного Меркурія в 2021 році, за прогнозом астрологів, в житті Близнюків, Риб, Стрільців і Дів відбудуться колосальні зміни. Експерти радять підготуватися до нового, але ні в якому разі не чинити опір йому, не боятися помилитися, а діяти спокійно - неприйняття і агресія приведуть до зайвих енерговитрат і тільки нашкодять.

У Водоліїв і Козерогів в період ретроградного Меркурія може виникнути відчуття безвиході в роботі і в особистому житті. Важливо перестати панікувати і прийняти правильне рішення - астрологи запевняють, що Всесвіт допоможе домогтися успіху навіть у незвичній сфері.

Тельці і Терези отримають в цей період знаки з минулого - це може бути знахідка чогось втраченого або зустріч з давніми знайомими. Левам та Овнам астрологи рекомендують зберігати спокій і внутрішню гармонію, відмовитися від суєти. Тоді доля піднесе ще більше подарунків і сюрпризів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?