Рейтинг Макрона рекордно обвалився до історичного мінімуму
Категорія
Політика
Дата публікації

Рейтинг Макрона рекордно обвалився до історичного мінімуму

Рейтинг Макрона рекордно обвалився до історичного мінімуму
Джерело:  online.ua

Рейтинг французького лідера Еммануеля Макрона обвалився до найнижчого за період його президентства рівня, передає ONLINE.UA з посиланням на France Info.

Так, французький інститут вивчення громадської думки Ifop повідомляє, що рейтинг президента Франції знизився з 39% до 34% тільки за місяць. Варто зазначити, що це найнижчий показник, відколи його було обрано президентом.

"Кількість незадоволених своїм президентом французів збільшилася на 5 пунктів - від 61% в липні до 66% в серпні.Найвищу популярність Макрон мав на початку свого терміну - 62% і 64% в травні і червні минулого року відповідно", - сказано в повідомленні.

 Нагадаємо, нещодавно радник президента Франції Еммануеля Макрона, Александр Беналля, побив одного із учасників першотравневої демонстрації у Парижі. Після інциденту він швидко втік з місця події. Макрон взяв на себе відповідальність у справі колишнього радника з питань внутрішньої безпеки. Саме після цього рейтинг французького лідера почав стрімко падати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Франції Еммануель Макрон заявив, що він не підтримує на даному етапі початок переговорів щодо торговельної угоди між ЄС і США. Французький лідер пояснив свою позицію, наголосивши, що на даний момент для цього немає відповідних умов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?