Рейтинг Путіна б'є нові антирекорди
Категорія
Політика
Дата публікації

Рейтинг Путіна б'є нові антирекорди

Рейтинг Путіна б'є нові антирекорди
Джерело:  online.ua

Результати нового опитування, яке нещодавно провели в Росії, вказують на те, що 42% росіян не хотіли би бачити очільника Кремля Володимира Путіна на посаді президента після 2024 року. Варто звернути увагу на те, що це найвищий показник протягом останніх 8 років.

Джерело: "Левада-Центр"

Путіна не хочуть бачити президентом 42% росіян

"Найбільше Володимира Путіна хочуть бачити на президентській посаді після 2024 року росіяни 55 років і старше (57% хочуть, 33% не хочуть), найменше – респонденти 18-24 років (32% – хочуть, 57% – не хочуть ). Бажання бачити Путіна президентом після поточного терміну найбільш поширене серед телеглядачів (65% – за, 26% – проти). Найменш поширене – серед читачів соціальних мереж (31% і 59% відповідно) і телеграм-каналів (29% і 66% відповідно)", - йдеться в повідомленні.

Фото - levada.ru

Окрім того, наголошується, що 40% російських громадян переконані, що глава Кремля виражає інтереси "силовиків" – це максимум протягом останніх 4 років. Ідентичний процент опитаних вважає, що президент виражає інтереси "олігархів" і великого бізнесу – це найвищий показник за історію спостережень. Ще 29% вважають, що Путін висловлює інтереси чиновників і бюрократії.

"26% росіян вважають, що в Росії є культ особистості Путіна – це найвищий показник з 2010 року, коли таких було 25%. 21% вважають, що культу ще немає, але стає все більше передумов до його появя. Найбільше в існуванні культу особи Путіна переконані молоді респонденти 18-24 років: третина (32%) впевнені, що він є, ще 30% вважають, що передумов для цього все більше", - йдеться в повідомленні.

Фото - levada.ru

Варто також звернути увагу на те,що дослідження проходило 23-29 вересня. Методом особистого інтерв'ю вдома у респондента було опитано 1634 особи у віці від 18 років і старше у 137 населених пунктах, 50 суб'єктах РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?