Рейтинг Путіна неухильно падає серед росіян. Найбільше президента злюбила молодь
Категорія
Світ
Дата публікації

Рейтинг Путіна неухильно падає серед росіян. Найбільше президента злюбила молодь

Рейтинг Путіна неухильно падає серед росіян. Найбільше президента злюбила молодь
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимира Путін за підсумками 2020 року відзначився падінням свого рейтингу серед населення країн. Молодь стала часткою населення, яка злюбила лідера-агресора найбільше. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціологічне дослідження "Левада-центру".

За оприлюдненими даними, чинного президента готові підтримати на виборах лише 20% росіян, вік яких коливається між 18 та 24 роками.

Також довіряють чинному лідеру, як з'ясували експерти "Левада", лише 32%. Нещодавно навіть 36% молоді були готові проголосувати за Путіна, однак за останні місяці ситуація змінилася.

Водночас соціологи зареєстрували зростання симпатій росіян до Путіна серед представників вікових груп від 40 до 54 років.Наразі вони сягають 39%, що на 8% вище попередніх показників.

Рейтинг лідера у категорії росіян віком від 25 до 39 років не змінився, він знаходиться приблизно на рівні 30%.

У травні 2020 року дослідження серед російського населення демонстрували довіру до президента лише на рівні 25%.

У "Левада-центрі" наголосили, проведення виборів найближчими вихідними днями, 12 та 13 грудня, показало б рейтинг Володимира Путіна у 39% голосів виборців.

Як повідомляв ONLINE.UA, російським журналістам вдалося дізнатися ексклюзивну інформацію про життя очільника Кремля Володимира Путіна. Представники видання "Проект" стверджують, посилаючись на свої анонімні джерела, що президенту РФ побудували два однакових кабінети в його резиденціях в Підмосков’ї та в Сочі.

Згідно з даними ЗМІ, ідентичні кабінети розташовані в резиденції Путіна "Ново-Огарьово" в Московській області, і в Сочі, на його дачі "Бочаров ручей".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?