Режисер Тодд Філліпс розчарував фанатів "Джокера" - подробиці
Категорія
Культура
Дата публікації

Режисер Тодд Філліпс розчарував фанатів "Джокера" - подробиці

Режисер Тодд Філліпс розчарував фанатів "Джокера" - подробиці
Джерело:  online.ua

Голлівудський режисер Тодд Філліпс не підтвердив новину про роботу над продовженням фільму "Джокер". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання The Playlist.

За його словами, він також не має відповідної згоди з актором Хоакіном Феніксом, який втілив головну роль у стрічці. Режисерові важко оперативно реагувати на чутки, бо його немає у соціальних мережах.

"Я не знаю, звідки це взялося. Мова йде про зустріч, якої ніколи не було. У нас немає домовленості з Хоакіном. Домовленості немає також ні зі мною, ні з автором. Якщо в тебе немає сторінки в Twitter і ти не частий відвідувач мережі, такі речі складно спростувати. Ти просто говориш собі: "Окей, все це зникне через 24 години, рухаємося далі", - пояснив Тодд Філліпс.

Тож, фанатам потрібно чекати іншої та вже правдивої інформації щодо продовження.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Джокер" побив світовий рекорд у кінематографі. Він став першим фільмом з рейтингом R, який зібрав понад один мільярд доларів у прокаті. Рейтинг не дозволяє відвідувати кінотеатр особам молодше 17 років без супроводу дорослих, що ускладнює отримання великих зборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?