Резиденцію Путіна намагалися атакувати БПЛА — росЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Резиденцію Путіна намагалися атакувати БПЛА — росЗМІ

Резиденцію Путіна намагалися атакувати БПЛА — росЗМІ
Джерело:  online.ua

Безпілотні літальні апарати (БПЛА) намагалися атакувати резиденцію президента Росії Володимира Путіна у Тверській області. Російська сторона звинуватила в цьому Україну.

Джерело: росЗМІ

Резиденцію Путіна намагалися атакувати БПЛА

Україна намагалася атакувати Москву та резиденцію президента Росії, — йшлося в повідомленні.

Видання зазначило, що дрон було знищено над Завидово у Тверській області. Сам там розташована резиденція Володимира Путіна.

За повідомленням росЗМІ, було чутно сильні вибухи у Підмосков'ї, де уламки дрона впали на гараж із газовими балонами у Павлівській Слободі.

Мер Москви Сергій Собянін повідомив, що безпілотник, який збили в районі Завидово летів у напрямку Москви. За попередньою інформацією, постраждалих та руйнувань немає.

З його слів, також вночі безпілотники летіли на Москву, проте сили ППО знищили їх у Калузькій області та в Істринському районі Московської області. В результаті чого в Істринському районі було пошкоджено побутовий об'єкт.

Атаки БПЛА на РФ посиляться

Видання зазначає, що протягом останніх тижнів у Росії різко зросла кількість безпілотних літальних апаратів, які атакують західні, центральні та південні регіони, а також Москву та окупований Крим.

Збільшення використання безпілотників для атак на російську територію під час українського контрнаступу свідчить про те, що це ще один аспект військової стратегії України.

Війна повертається додому в Росію. Україна демонструє, що може дуже ускладнити життя Росії, росіянам і Путіну, — сказав Тімоті Еш, стратег з ринків, що розвиваються.

Він зазначив, що вторгнення РФ подавалося як спробу покращити безпеку Росії, проте зробило Крим і Росію менш безпечною для російських військ з огляду атаки по Криму, Кримському мосту, таросійське судноплавство в Чорному морі.

Еш переконаний, що для РФ читуація буде лише погіршуватися, поки триває війна.

Читайте також:

  • Атаки БпЛА спричинили потужну пожежу у Москві

  • У Росії заявляють про атаки БпЛа у Московській та Курській областях

  • Дуже гучно. Дрони атакували Москву та Брянськ — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?