Резніков назвав щоденні втрати України та Росії на війні
Категорія
Україна
Дата публікації

Резніков назвав щоденні втрати України та Росії на війні

Резніков назвав щоденні втрати України та Росії на війні
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що російські війська у війні проти України щоденно втрачають 500-600 людей. Втрати України становлять десяту частину цього.

Джерело: міністр оборони Олексій Резніков заявив у інтервʼю BBC

Скільки РФ та Україна щоденно втрачають у війні

Резніков повідомив, що щодня на війні проти України гинуть приблизно 500 або 600 російських бійців, тоді як Україна втрачає десяту частину цього.

Він вважає, що Росія може намагатися зібрати «сили, боєприпаси та зброю» для наступу з районів, які вона вже окупувала на півдні та сході.

Україні потрібен був час для перегрупування та переозброєння, поки вона чекала на поставку західної зброї.

Весна – найкращий період для оновлення руху для всіх сторін. Ми розуміємо, що вони будуть готові до старту, і, звичайно, ми повинні бути готові до старту, – сказав він.

Однак Резніков не повторив твердження про те, що Росія може готувати ще одне вторгнення з Білорусі.

Переміщення з півночі, сказав Резніков, «займе багато часу, і вони [Росія] не мають ресурсів на це».

Резніков переконаний, що Україна отримає танки та літаки

Коли Польща та Британія вперше оприлюднили плани постачати бойові танки, Резніков сказав, що він упевнений, що Україна отримає «танки, бойові літаки чи реактивні літаки та зброю великої дальності для ураження цілей у 300 км, тому що в західних країнах «все змінюється».

Він відкинув побоювання, що оголошення можуть викликати відповідь Росії, незважаючи на тепер уже знайомі погрози з боку Москви.

У мене в країні війна. Вони завдають ударів по моїм містам, моїм лікарням, моїм дитячим садкам, моїм школам. Вони вбили багато мирних жителів, багато мирних жителів. Це армія ґвалтівників, убивць і мародерів. Який наступний рівень ескалації? - сказав Резніков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?