Резніков запросив на дайвінг до затопленого крейсеру "Москва" після нашої перемоги — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Резніков запросив на дайвінг до затопленого крейсеру "Москва" після нашої перемоги — відео

Резніков запросив на дайвінг до затопленого крейсеру "Москва" після нашої перемоги — відео
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Олексій Резніков на Чорноморській конференції у Румунії жартівливо запросив колег на потоплений російський крейсер “Москва” у Чорному морі.

Джерело: Freedom

Резніков запросив колег на екскурсію до крейсера Москва

Голова Міністерства оборони України Олексій Резніков на полях Чорноморської конференції з безпеки міжнародної Кримської платформи у Румунії жартома запросив учасників конференції на “дайв-спот” на Чорному морі – потоплений російський крейсер "Москва".

Запрошую всіх на відомий дайв-спот на чорному морі. У нас буде екскурсія спочатку “сестра” корабля “Москва” в Миколаєві – точна копія, а потім – під воду. Буде такий, на двох локаціях, музей, – іронічно висловився Резніков.

Річниця затоплення крейсера Москва

Рівно рік тому ВМС Збройних Сил України ударом українських ракет “Нептун” уразили флагман чорноморського флоту РФ – ракетний крейсер “Москва”, який наступної доби затонув.

Міністр оборони Резніков вважає, що такий розвиток подій запустив великий ланцюжок важливих для Україну та світу змін. Успішне використання українських ракетна велику відстань, за його словами, переконало партнерів передати Україні ракети Harpoon, а після передачі їх було успішно застосовано, що призвело до втечі російських окупантів з острову Зміїний.

Також голова Міноборони зазначив, що звільнення Зміїного, в свою чергу, дозволило відкрити “зерновий коридор”.

Перемога неминуча. Впевнений, що після нашої перемоги “Москва” стане однією з найпопулярніших локацій для дайверів. А туристи зі всього світу будуть в українському Криму піднімати келихи фантастичного кримського вина під хороший тост — “за російський воєнний флот – до дна! – каже глава Міноборони.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?