Резонансне захоплення заручників - у Авакова розкрили нові деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Резонансне захоплення заручників - у Авакова розкрили нові деталі

Резонансне захоплення заручників - у Авакова розкрили нові деталі
Джерело:  interfax.com.ua

Винуватець захоплення заручників у центрі Луцька раніше потрапляв до уваги правоохоронних органів. Він має дві судимості. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Відповідні дані надали у Міністерстві внутрішніх справ.

"Чоловік, який захопив людей у заручники, двічі судимий", - відзначили правоохоронці.

У Департаменті карного розшуку Національної поліції проінформували, що злочинець мав у минулому також проблеми з психічним здоров'ям.

"Штори автобусу закриті, одне з вікон розбито. Злочинцем було здійснено 2 постріли в бік правоохоронців, після чого зловмисник викинув з автобусу гранату, яка на щастя не здетонувала. Отримано інформацію, що терорист знаходився на психіатричному лікуванні", - проінформували у відомстві.

Згідно з даними офісу генпрокурора, чоловік володіє вогнепальною зброєю та вибухівкою.

"Чоловік повідомив, що автобус замінований, у нього при собі автоматична зброя та велика кількість вибухівки. Окрім того, за його словами, ще один вибуховий пристрій є в іншому місці та може бути приведений в дію дистанційно", - додали в ОГПУ.

У соціальних мережах від імені злочинця повідомили, що його смерть не змінить нічого та нібито не завадить планам.

Зловмисник із заручниками забарикадувався в автобусі, який стоїть у центрі Луцька. Наразі правоохоронці оточили район резонансного інциденту й ведуть перемовини з озброєним чоловіком.

Як повідомляв ONLINE.UA, зловмисником виявився чоловік, відомий під псевдонімом Максим Плохой. Той оприлюднив в інтернеті свою книгу за назвою "Філософія Злочинця". У соціальних мережах з'явилися вимоги терориста. Інші подробиці — за посиланням на окремий матеріал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?