Резонансний скандал у "Слузі народу" - як на нього відреагували у Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Резонансний скандал у "Слузі народу" - як на нього відреагували у Зеленського

Резонансний скандал у "Слузі народу" -  як на нього відреагували у Зеленського
Джерело:  24 канал

1 вересня українську політику сколихнув гучний скандал після того, як на засіданні парламенту народний обранець від "Слуги народу" Гео Лерос відкрито виступив проти глави держави Володимира Зеленського та його дій. Нардеп почав стверджувати, що "країна рухається у прірву, але досі не з’явилося ніякої державної стратегії, бодай якогось плану на майбутнє". Цього ж дня стало відомо, що Гео Лероса виключили з фракції "СН". Останні події вирішив прокоментувати очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. За словами останнього, президент Володимир Зеленський не давав йому вказівки збирати підписи про виключення Лероса з фракції. Варто звернути увагу на те, що майже 200 депутатів підтримали це неочікуване рішення. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Давид Арахамія наголосив, що у Лероса був конфлікт з главою Офісу Президента Андрієм Єрмаком, до якого фракція ставилась нейтрально. Окрім того, політик згадав, що протягом останніх пів року нардеп робив критичні заяви в бік Єрмака. У це фракція не втручалась. Проте критика Володимира Зеленського і його програми депутатом президентської фракції, за словами Арахамії, геть інша справа. На переконання політика, в цьому випадку цілком нормальним є процес виходу депутата з фракції. Очільник фракції звернув увагу на те, що Лерос йшов у Раду за списком, і якби він самостійно написав заяву, то втратив би мандат.

"Він не самостійно ці тексти пише, я знаю, хто йому пише, але не буду казати... Вже пів року його статистика голосувань 15% від голосувань фракції", - заявив Давид Арахамія.

Скандал також прокоментував депутат Данила Гетманцева - він повідомив, що за виключення Гео Лероса з фракції "Слуга народу" підписалось близько 200 нардепів. Народний обранець переконує, що це було складне рішення, але після перегляду скандального виступу Лероса в Раді, він вирішив поставити свій підпис.

"На жаль, побачив там ті обставини, які не зовсім відповідають дійсності, або зовсім не відповідають дійсності. Вони є суто політичними, спрямованими на те, аби погіршити репутацію нашої політсили в цілому. Спрямовані проти президента особисто, невмотивовані, деструктивні", – заявив Гетманцев.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Гео Лерос особисто звернувся до Володимира Зеленського та його комнади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?