РФ буде засекречувати свої компанії в Криму: з якою метою
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ буде засекречувати свої компанії в Криму: з якою метою

РФ буде засекречувати свої компанії в Криму: з якою метою
Джерело:  online.ua

Влада РФ ухвалила постанову, згідною з якою у держреєстрі юридичних осіб дозволяється засекречувати дані про компанії, що працюють в окупованому Криму, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Також вказано, що дана постанова №729 від 6 червня опублікована на офіційному інтернет-порталі правової інформації за підписом російського прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

В документі вказано, що доступ до інформації в ЄДРЮО про співвласників, керівників, ліцензії юрособи може бути закритий: якщо відносно компаній діють іноземні санкції, якщо компанії уповноважених банків працюють для держоборонзамовлення, якщо компанії знаходяться, працюють або зареєстровані на території анексованого Криму та Севастополя.

"Доступ до даних, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб (документів, що містять інформацію), зазначеному в підпункті "н" пункту 1 статті 5 федерального закону "Про державну реєстрацію юридичних осіб та індивідуальних підприємців", може бути обмежений у разі, якщо такі відомості містять інформацію про філії і (або) представництва юрособи, розташованих на території Криму і (або) на території Севастополя", - зазначається в документі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російська окупаційна влада в Криму пообіцяла запустити залізничний рух через новий Кримський міст орієнтовно 9-10 грудня цього року. Також анонсовано, що початок продажу квитків на потяги з Криму почнеться у жовтні – за 45 діб до відкриття руху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?