РФ готує провокацію для введення білоруських військ в Україну — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ готує провокацію для введення білоруських військ в Україну — ГУР

РФ готує провокацію для введення білоруських військ в Україну — ГУР
Джерело:  online.ua

У Головному управлінні розвідки повідомили, що Росія може готувати провокації для введення військ Білорусі в Україну. З території РБ вже регулярно летять ракети.

Джерело: Фейсбук ГУР

ГУР попередило про провокації РФ

Росія готує свідому провокацію для виправдання введення Білоруських військ.

За наявними розвідувальними даними зараз поблизу білорусько-українського кордону знаходяться білоруські танки у кількості близько 300 шт. Колона ще не перетнула кордон і чекає на маршруті м. Пінськ – Іванове – Драгічин (приблизно 30 км від Державного кордону України).

За словами ГУР, очікується, що Росія планує провести свідому провокацію, щоб виправдати заплановану атаку білоруських військ.

Раніше в Генштабі повідомляли, що з території Білорусі в Україну вилітає армійська, оперативно-тактична та спеціальна авіація ЗС РФ, а російські літаки проводять повітряну розвідку об'єктів на території України з повітряного простору Білорусі.

Також 28 лютого в Гомельській області Білорусі помітили до 20 вертольотів, які летіли в бік України.

Війська РФ вторглися в Україну також з Білорусі та зайняли ЧАЕС, також звідти запускали снаряди.

Диктатор Лукашенко багато разів запевняв, що з території Білорусі на Україну не будуть летіти ракети, проте навіть під час перемовин України з Росією, цієї обіцянки не було дотримано.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?