РФ може використати проти України нові іранські дрони. Полковник ЗСУ назвав їхні мінуси
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ може використати проти України нові іранські дрони. Полковник ЗСУ назвав їхні мінуси

РФ може використати проти України нові іранські дрони. Полковник ЗСУ назвав їхні мінуси
Джерело:  online.ua

Україні загрожують нові іранські безпілотники   Miraj-532. Їх армія РФ може використовувати для масованих атак.

Джерело: полковник запасу Збройних сил України Роман Світан

Росіяни можуть атакувати Україну новими іранськими БПЛА

Полковник запасу Збройних сил України Роман Світан розповів, що БПЛА "Міраж-532", трохи гірші, аніж дрони-камікадзе "Шахед-136". Оскільки "Міраж-532" можуть подолати меншу відстань, аніж "Шахеди", а їхні бойові частини майже однакові.

Також він додав, що "Міраж-532" такий же гучний, як "Шахед-136", і українські воїни зможуть його легко засікти у небі та ліквідувати. Експерт зазначив, що "Міражі" коштують у два рази дешевше, ніж "Шахеди".

Світан вважає, що "Міражі" можна вважати "крилатими ракетами".

"Міраж-532" - це машина, яка трохи гірша "Шахеда-136". Вона йде на меншу відстань - десь кілометрів 400-450, а бойова частина приблизно така ж. Вона так само скрекоче, як і "Шахед", але коштом крил літакового типу у неї більша ефективна площа розсіювання, ніж у "Шахеда", тому її видно краще, ніж "Шахед" на екранах локаторів, її чути краще..., — підкреслив полковник ЗСУ.

Характеристики дрона Miraj-532

Новий дрон-камікадзе Miraj-532. Він може нести до 50 кг вибухівки та підірвати цілі на відстані до 450 км.

Дрон оснащений поршневим двигуном. Він може злітати з транспортного засобу і здатний досягати висоти 3,6 км. Крім того, БПЛА може перебувати у повітрі до трьох годин та здатний з високою точністю вражати цілі.

Ще однією перевагою Miraj-532 є легкість збірки конструкції. Його можна швидко зібрати та підготувати до польоту. Це все робить безпілотник непоганим варіантом для швидкого реагування.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?