РФ намагається отримати зброю від Ірану та М'янми — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ намагається отримати зброю від Ірану та М'янми — ГУР

РФ намагається отримати зброю від Ірану та  М'янми — ГУР
Джерело:  online.ua

За інформацією представника Головного управління розвідки Міноборони Вадима Скібіцького, Кремль намагається отримати озброєння від Ірану та М'янми та вже вивозить певні види зброї із Сирії.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про домовленності Кремля щодо поставок зброї

Росія почала відчувати дефіцит боєприпасів. Ми достеменно знаємо, що активно вони працюють з Іраном. Так, дійсно ведуться перемовини з М'янмою, з країнами африканського континенту, Близького Сходу. Вони зараз направили свої делегації у Міністерство оборони, Служби зовнішньої розвідки, інші відомства і міністерства, щоб як можна більше здобути для себе боєприпасів та іншого озброєння, - зазначив Скібіцький.

Представник ГУР підкреслив, що наразі Іран вже поставляє РФ боєприпаси. Окрім цього, за його словами, Кремль також намагається отримати нові БПЛА, та балістичні ракети, однак Тегеран зайняв позицію очікування.

При цьому сам Іран, як зазначає Скібіцький, очікує від РФ новітнього озброєння, технологій атомної енергетики та ракетних програм.

Що відомо про поставки зброї з Сирії до РФ 

Представник ГУР також підкреслив, що режим президента Башара Асада в Сирії наразі абсолютно залежний від Кремля, оскільки на території країни перебувають російські військові.

Що може дати Сирія взамін? Було багато інформації, що це можуть бути сирійські найманці, у великій кількості. На сьогоднішній день підтвердження, а тим паче перебування тисяч сирійців на території тимчасово окупованих районів нашої держави ми не помічаємо, - зазначив Скібіцький.

За словами представника ГУР, періодично з території Сирії російське озброєння переправляється в Росію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?