Військовий експерт спрогнозував закінчення наступу армії РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Військовий експерт спрогнозував закінчення наступу армії РФ

Військовий експерт спрогнозував закінчення наступу армії РФ
Джерело:  online.ua

Військовий експерт, очільник Українського центру безпеки Сергій Кузан закликає українців та бійців ЗСУ підготуватися до того, що армія РФ буде продовжувати наступальні дії ще певний час. За його словами, йдеться приблизно про місяць.

Джерело: "24 Канал"

Кузан пояснив, коли може закінчитися наступ росіян

Згідно з даними військового експерта, наступальна хвиля ворога продовжуватиметься приблизно до середини квітня.

Путін зробить усе можливе, щоб кинути в бій усі свої ресурси.

Вони залучать резерви, які зазвичай не витрачають. Однак вони в такій ситуації, щоб за будь-яку ціну хочкть продавити лінію фронту, – пояснює Сергій Кузан.

Росіяни чудово розуміють, що з початку березня будуть підготовані й наші резерви, стане відчутною західна допомога і військова техніка. Звичайно, що їхній наступальний потенціал піде на спад і зрештою вичерпається, – наголошує військовий експерт.

За його словами, після цього окупантам доведеться перейти в оборону, а українські воїни розпочнуть довгоочікуваний контрнаступ.

Коли може початися масштабний контрнаступ ЗСУ

Нещодавно полковник ЗСУ у запасі Роман Світан озвучив прогноз, що контрнаступ наших воїнів повинен розпочатися тоді, коли завершиться підготовка військових та надійде все необхідне озброєння та боєприпаси. Не можна також забувати про погодні умови.

За його словами, весняні дощі триватимуть ще близько місяця – до середини квітня.

Жодний контрнаступ точно не буде проводитися без резервів. Це не має сенсу, оскільки саме резерви необхідні для того, щоб утримувати фланг і йти в прорив на певних напрямках, – наголошує Роман Світан.

Він також додає, що наші військові повинні дочекатися "золотого місяця".

 З середини квітня й 9 травня може розпочатися наш контрнаступ – "золотий місяць", – прогнозує експерт.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?