РФ не пропустила через Керченську протоку суховантаж з Туреччини. У чому причина
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ не пропустила через Керченську протоку суховантаж з Туреччини. У чому причина

РФ не пропустила через Керченську протоку суховантаж з Туреччини. У чому причина
Джерело:  online.ua

Російські спецслужби не пустили через Керченську протоку суховантажне судно, яке прямувало в Ростов-на-Дону з Туреччини 22 липня. Як заявила ФСБ у трюмі іноземного судна виявили сліди вибухівки.

Джерело: росЗМІ

РФ не пропустила через Керченську протоку суховантаж з Туреччини

Як повідомила ФСБ, судно для навантаження зернових культур прямувало до порту Ростова-на-Дону. У його трюмі виявили "сліди вибухових речовин динітротолуолу та тетрилу, а також ознаки стороннього втручання в конструктивні частини суховантажу".

 Встановлено, що наприкінці травня судно знаходилося в українському порту Кілія. У липні в турецькому порту Тузла було здійснено повну зміну суднової команди, що складалася з 12 громадян України, і змінено назву суховантажу. Вказані обставини можуть свідчити про можливість використання іноземного цивільного судна для доставки вибухівки на територію України, - йдеться в заяві ФСБ.

В Росії вже намагаються виявити крайнього за підрив Кримського мосту 

Серед представників силових відомств РФ почалась справжнє протистояння за виявлення відповідального у пошкодженні Кримського мосту внаслідок підриву.

За інформацією журналістів-розслідувачів Telegram-каналу ВЧК-ОГПУ, в управлінні Т за Кримський міст відповідає заступник начальника Управління Т полковник Петро Олейніков, призначений на дану посаду після першого вибуху на мосту.

В даний момент керівництво Управління намагається відзвітувати довідками, мовляв, раніше доповідали про можливі диверсійні атаки на Кримський міст.

Таким чином, управління Т намагається зняти відповідальність за вибух і перекласти відповідальність на Міноборони і Росгвардію.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?