РФ обстріляла дитячий центр у Херсоні — є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла дитячий центр у Херсоні — є поранені

РФ обстріляла дитячий центр у Херсоні — є поранені
Джерело:  online.ua

15 січня армія Російської Федерації обстріляла у Херсоні приміщення Червоного Хреста та центр реабілітації дітей з інвалідністю, а також обʼєкт критичної інфраструктури.Згідно з останніми даними, поранення отримали 7 людей.

Джерело: заява очільника Херсонської ОВА  Ярослава Янушевича, Телеграм-канал заступника голови ОП  Кирила Тимошенка

Внаслідок обстрілу росіянами Херсона 15 січня є поранені

Російські окупанти обстріляли приміщення Червоного Хреста. Через влучення снарядів сталася пожежа. Нині над її ліквідацією працюють рятувальники. Також ворог поцілив і в центр реабілітації дітей з інвалідністю. У будівлі вибито вікна та двері, пошкоджено стіну. Російські снаряди впали поруч з приміщенням студентського гуртожитку. Обстріляли рашисти й приватні та багатоквартирні будинки, -йдеться в повідомленні Ярослава Янушевича.

За його словами, також російські загарбники атакували й обʼєкт критичної інфраструктури.

Очільник Херсонської ОВА підтвердив, що будівля підприємства та прилегла територія частково пошкоджені в результаті обстрілів ворога.

На цю годину відомо про 7 поранених через російські обстріли Херсона, з них один знаходиться у важкому стані. Усіх постраждалих госпіталізовано до медичних закладів, де лікарі надають їм необхідну допомогу,- додав Янушевич.

Фото — telegram.org

Представник ОПУ КирилоТимошенко також нагадв про те, що під час обстрілу росіянами цієї ж будівлі Червоного Хреста у Херсоні місяць тому загинула волонтерка та член загону швидкого реагування Червоного Хреста Вікторія Яришко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?