РФ обстріляла Дніпропетровщину з "Градів" та "Ураганів" — ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла Дніпропетровщину з "Градів" та "Ураганів" — ОВА

РФ обстріляла Дніпропетровщину з "Градів" та "Ураганів" — ОВА
Джерело:  online.ua

Російські окупанти минулої доби обстріляли Дніпропетровщину понад 60 разів, застосовували "Гради", "Урагани" та важку артилерію.

Джерело: Telegram голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка

Понад 60 снарядів скерували росіяни цієї ночі на Нікопольський район. Обстріляли з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії 3 громади - Мирівську, Марганецьку та Червоногригорівську, – повідомив Резніченко.

За його словами, у Марганці російські обстріли пошкодили гаражі та автівки промислового підприємства та майно садового товариства.

За попередньою інформацією люди не постраждали. Також армія РФ вдарили по лініям електропередач області.

Що відомо про ситуацію на Дніпропетровщині?

Нагадаємо, 22 грудня російська армія завдала 8 обстрілів з "Ураганів", "Градів" та важкої артилерії.

Росіяни обстрілювали дві громади Нікопольщини - Червоногригорівську та Марганецьку. Випустили по мирних мешканцях понад 50 снарядів.

У Марганці постраждала 8-річна дівчинка, її госпіталізували, зараз життю дитини нічого не загрожує.
За інформацією Дніпропетровської ОВА, у місті пошкоджені до двадцяти приватних будинків та господарських споруд, кілька автівок і чотири електромережі.

У Червоногригорівській громаді один будинок зруйнований, двадцять - понівечені. Російськими обстрілами пошкоджено з десяток господарських споруд, автівки, обірвані шість ліній електропередач.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?