РФ обстріляла Луганську, Харківську та Дніпропетровську області
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла Луганську, Харківську та Дніпропетровську області

РФ обстріляла Луганську, Харківську та Дніпропетровську області
Джерело:  online.ua

Російська армія продовжує обстрілювати різні регіони України — цього разу найбільше постраждали Луганська, Харківська та Дніпропетровська області.

Джерело: дані місцевої влади

Росіяни влучили в об’єкти “Азоту” та “Склопластику” у Луганській області

За словами очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая, російські солдати поцілили в об’єкти сєвєродонецького "Азоту" та "Склопластику".

Штурм міста триває вже котру добу поспіль. Артилерією противник руйнує вщент багатоповерхівки та об’єкти промисловості. Ми маємо ще одне цілеспрямоване влучання в об’єкти сєвєродонецького "Азоту" та "Склопластику". Зруйнований міст, приміщення обласної ДСНС, обстріляні прилеглі селища Синецький та Павлоград, - розповідає Гайдай.

Він також звертає увагу на те, що росіяни у Врубівці зруйнували 13 будинків, у Тошківці – 11, у Лисичанську – сім, у Гірському – два. Внаслідок обстрілів поранення отримала одна жінка.

Росіяни поранили двох дітей у Харківській області

Також повідомляється, що солдати РФ спричинили 6 пожеж у Харківській області, поранення отримали 2 дітей.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились Чугуївському (3), Харківському (2) та Богодухівському (1) районах області. У результаті цих пожеж постраждали житлові будинки, господарчі споруди, складські будівлі, вантажні автомобілі, а також хвойна підстилка. Серед найбільших пожеж, спричинених обстрілами, були пожежі у приватному секторі смт. Малинівка Чугуївського району, - йдеться в повідомленні.

Фото — dshv.mil.gov.ua

Армія РФ ударила "Ураганами" по Дніпропетровській області

Окрім того, окупанти обстріляли Дніпропетровську область з РСЗВ "Ураган".

Ніч видалася неспокійною. Ворог знову обстріляв два райони нашої області – Криворізький та Синельниківський. Ударив з "Ураганів" по Апостолівській і Покровській громадах, - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?