РФ обстріляла житловий квартал у Кураховому: є загибла та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла житловий квартал у Кураховому: є загибла та поранені

РФ обстріляла житловий квартал у Кураховому: є загибла та поранені
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 3 січня, уранці російські окупанти обстріляли з артилерії житловий квартал у Кураховому Донецької області. Унаслідок атаки загинула одна людина, ще дві місцеві мешканці отримали поранення.

Джерело: Telegram очільника Донецької ОВА Павла Кириленка

Росіяни обстріляли житлові будинки у Кураховому

Зранку росіяни обстріляли Курахове з артилерії — поцілили у житловий квартал. За попередньою інформацією, 1 людина загинула, ще 2 дістали поранення, повідомив Кириленко.

За його словами, є пошкодження багатоповерхівки, куди безпосередньо влучив російський снаряд.

Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Також окупанти поцілили в об'єкт інфраструктури водопостачання, у будівлях поблизу місця вибуху вибито шибки.

Уся Донецька область — небезпечна для цивільних! Збережіть своє життя — евакуюйтесь! — закликає голова Донецької ОВА.

Яка ситуація на Донеччині?

За минулу добу росіяни завдавали ударів як по лінії фронту у Донецькій області, так і по місцям віддалених від передових бойових дій.

Як зазначає Донецька ОВА, трьох ударів зазнала віддалена від фронту Дружківка: зруйновано Льодову арену, пошкоджено будівлі МАН, автовокзал, церкву, житловий будинок та господарчі споруди, де одна людина отримала поранення.

Ще одна людина поранена у Краматорську — снаряд влучив у подвір'я приватного будинку.

На Донецькому напрямку пошкоджено будинок в Острівському Курахівської громади, зафіксовано артобстріли Мар'їнки та обстріли Авдіївки із застосуванням касетних снарядів, - повідомив Кириленко.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула у Бахмуті. У громаді пошкоджено будинок в Іванівському. У Благодатному Соледарської громади пошкоджено 2 будинки.

На Лисичанському напрямку численні обстріли відбулися у Сіверську, також 2 будинки пошкоджено у Торському Лиманської громади — без постраждалих.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?