РФ офіційно підтвердила смерть нардепа-колаборанта Ковальова
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ офіційно підтвердила смерть нардепа-колаборанта Ковальова

РФ офіційно підтвердила смерть нардепа-колаборанта Ковальова
Джерело:  online.ua

Слідчий комітет Росії повідомив, що розслідує вбивство народного депутата України Олексія Ковальова на окупованій Херсонщині.

Джерело: Слідчий комітет Росії

Смерть Ковальова підтвердили в РФ

Там заявили, що «заступник голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області» Ковальов помер від вогнепального поранення. Там стверджують, що також загинула його співмешканка.

Раніше про смерть нардепа повідомив депутат обласної ради Сергій Хлань.

З’явилась інформація, що в Залізному Порту вбили депутата-зрадника Олексія Ковальова... Про смерть свого "міністра" повідомляли й пропагандистські ЗМІ, хоча одразу видалили новину, - написав Хлань 28 серпня.

Пізніше він сказав, що є інформація, що Ковальова застрелили, а жінку, яка з ним мешкала, душили. Її скерували в лікарню, де вона померла.

Нагадаємо, Ковальов був депутатом від партії Слуга народу, там у зраді його почали підозрювати 28 квітня і виключили з фракції.

8 червня Ковальов з'явився в Херсоні. У соцмережах він написав, що "Росія тут назавжди й найтісніша інтеграція з Росією вже відбувається".

22 червня на Ковальова було здійснено замах, його авто підірвали.

6 липня ДБР оголосила нардепу про підозру у державній зраді та пособництві державі-агресору. Зазначалося, що Ковальов залишився на Херсонщині після її окупації й допомагав росіянам, а його підприємства нині постачають харчову продукцію до анексованого Криму.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?