Слуга народу виключила з фракції Ковальова — підозрюють у держзраді
Категорія
Політика
Дата публікації

Слуга народу виключила з фракції Ковальова — підозрюють у держзраді

Слуга народу виключила з фракції Ковальова — підозрюють у держзраді
Джерело:  online.ua

Політична сила "Слуга народу" призупинила членство нардепа Олексія Ковальова у своїй парламентській фракції, а також закликає правоохоронців розслідувати, чи став він на бік Росії у Херсонській області, зрадивши Україну. 

Джерело:  спільна заява  Політичної партії "Слуга народу" та фракції "Слуга народу"

Нардепа Олексія Ковальова підозрюють у держзраді

Олексій Ковальов, народний депутат України, обраний у виборчому окрузі 186 (Херсонська область), в даний момент перебуває на тимчасово захопленій території. Судячи з його інтерв’ю медіа, перебуває цілком добровільно. Він спілкується із російськими військовими, які не вчиняють по відношенню до нього жодних дій. Він не бере участь у національному спротиві російській агресії та окупації. Він, за його ж словами, здійснює на тимчасово захопленій території діяльність із надання гуманітарної допомоги, - йдеться в заяві.

Також звертається увага на те, що політик не відвідує пленарні засідання українського парламенту, не бере участь у голосуваннях за важливі в умовах воєнного стану законопроєкти. Народний обранець досі не пояснив своїм колегам, що відбувається.

Окрім того, наголошується, що поведінка Олексія Ковальова та випадки його спілкування із окупаційними військами викликають підозру у здійсненні ним державної зради.

Саме тому "Слуга народу" закликає очільницю ОГП Ірину Венедиктову й керівника СБУ Івана Баканова порушити кримінальну справу та розслідувати всі факти та обставини перебування Ковальова на тимчасово захопленій території та його спілкування із окупаційними військами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?