Шарій напряму співпрацює з Кремлем – Департамент держбезпеки Литви
Категорія
Політика
Дата публікації

Шарій напряму співпрацює з Кремлем – Департамент держбезпеки Литви

Шарій напряму співпрацює з Кремлем – Департамент держбезпеки Литви
Джерело:  online.ua

Проросійський пропагандист Анатолій Шарій продовжує заперечувати свою співпрацю з командою російського диктатора Володимира Путіна навіть після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Однак влада Литви уже знайшла докази, що він бреше.

Джерело: Фейсбук-стрінка Олексія Гончаренко

Литва заявила про пряму співпрацю Шарія з Кремлем

25 квітня український народний обранець Олексій Гончаренко оприлюднив документ Департаменту державної безпеки Литви. У ньому йдеться про те, що відомий блогер Анатолій Шарій має прямі контакти з адміністрацією російського президента Володимира Путіна.

Шарій відпрацьовує там свою зарплату. Ми й не сумнівалися. Але тепер це вже не є секретом на міжнародному рівні. Юрист Марк Фейгін поділився документом від ДДБ Литви, – коментує свій доступ Олексій Гончаренко.

Окрім того, в документі вказано, що Шарій є публічною особою, яку Росія використовує, щоб отримати політичний та інформаційний вплив за кордоном. Наголосили, що діяльність пропагандиста є не його політичною позицією, а виконанням ворожих завдань.

ДДБ також вважає, що присутність Шарія у Литовській Республіці загрожує державній безпеці. Ну що Толік, як там Іспанія, не дуже пече голову? Чекай продовження, – написав Гончаренко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?