РФ позбавляється від тіл своїх загиблих військових
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ позбавляється від тіл своїх загиблих військових

РФ позбавляється від тіл своїх загиблих військових
Джерело:  online.ua

Аби приховати реальну кількість загиблих військових РФ, їхнє командування спалює тіла у пересувних крематоріях, або закопує в безіменних могилах.

Джерело:  Telegraph

Як РФ приховує кількість загиблих у війні проти України

Якби я був солдатом і знав, що мої генерали так мало вірять у мене, що ходять за мною полем бою з мобільним крематорієм, або я був би матір'ю або батьком сина, потенційно відправленим у зону бойових дій, а мій уряд вирішив би, що спосіб приховати втрату - це мобільний крематорій, я був би глибоко стурбований, - пишуть автори матеріалу.

За словами журналістів, це жахливий побічний ефект ставлення військового командування РФ до своїх підлеглих.

Це, ймовірно, все те, що слід знати про російський режим, - додають автори матеріалу.

У той же час видання Washington Post повідомляє, що по всій Росії з'являються групи матерів зниклих безвісти, або загиблих у війні Путіна проти України російських військових.

Між тим глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Генасамблея ООН планує сьогодні ухвалити резолюцію щодо війни РФ проти України.

Сьогодні буде важливий день на дипломатичному фронті. Генеральна асамблея ООН ухвалить резолюцію з промовистою назвою "Агресія проти України", - повідомив Кулеба.

Міністр зазначив, що є 3 ключові позиції:

  • визнання факту, що Росія вчинила агресію проти України;

  • вимога до Росії припинити вогонь;

  • вимога до Росії вивести свої війська з території України у її міжнародно визнаних кордонах (включно з Кримом і Донбасом).

Депутат Європарламенту від Німеччини Віола фон Крамон-Таубадель вважає, що після вторгнення в Україну РФ повинні виключити з Радбезу ООН та позбавити права вето.

Путінська Росія перетворилася на державу-вигнанця, яка грубо порушила всі ключові принципи міжнародного права, вдерлася в Україну та вбиває мирних жителів. Неприпустимо, щоб кривавий режим із таким послужним списком був членом Ради Безпеки ООН та міг накладати вето на важливі резолюції. Усі злочини, вчинені Кремлем в Україні, смерть кожного мирного жителя будуть ретельно розслідувані, світ віддасть путінському (режиму) за заслугами. Тим часом нам потрібно продовжувати всіма силами підтримувати Україну і продовжувати ізолювати Росію від цивілізованого світу, - заявила фон Крамон-Таубадель.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?