РФ пригрозила Україні через можливе закриття залізничного сполучення
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ пригрозила Україні через можливе закриття залізничного сполучення

РФ пригрозила Україні через можливе закриття залізничного сполучення
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства транспорту РФ Євген Дітріх заявив, що російська сторона розробила заходи у відповідь на можливе припинення Україною залізничного та автобусного сполучення із Росією, передає ONLINE.UA.

Чиновник зазначив, що у першу чергу після введення таких заходів громадянам Росії і України буде неможливо користуватися послугами транспорту. За його словами, нічого крім незручностей і дискомфорту для людей це не принесе.

"Мушу констатувати, що потік у цьому напрямку в нас падає останнім часом в силу певних причин, які я не назвав би природними. Проте список заходів, які на цей випадок могли бути прийняті, нами опрацьовано. У разі якщо такі рішення будуть прийняті, ми знайдемо можливість ці заходи реалізувати. За складом заходів, думаю, що зараз передчасно обговорювати це питання", – сказав Дітріх.

Нагадаємо, влітку 2017 року російське видання "Комерсант" з посиланням на свої джерела в уряді України повідомляло, що найближчим часом Україна нібито готується припинити залізничне пасажирське сполучення з Росією. Тоді в "Укрзалізниці" цю інформацію спростували, а повідомлення про припинення пасажирських перевезень з РФ залізничники назвали таким, що "не відповідає дійсності".

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Україна має намір припинити пасажирське залізничне сполучення з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?