РФ програє, але з Путіним доведеться говорити — Байден
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ програє, але з Путіним доведеться говорити — Байден

РФ програє, але з Путіним доведеться говорити — Байден
Джерело:  online.ua

На переконання американського лідера Джо Байдена, війна України та Росії не обійдеться без переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним, хоча його армія й зазнає поразки на полі бою. З такою заявою він виступив на спільній пресконференції з президентом України Володимиром Зеленським у Вашингтоні.

Джерело: сайт Білого дому

Байден прогнозує, що Україна не обійдеться без перемовин з Путіним

Очільник Білого дому озвучив думку, що незалежно від того, чи вважаєш певного іноземного лідера ворогом, діалог все одно лишається базою міжнародної політики.

Вся політика – персональна, вона про те, щоби дивитися в очі, - заявив президент США. - Немає заміни тому, щоби сідати один проти одного і дивитися в очі. Чи це друг, чи це ворог, - підкреслив Джо Байден.

Та попри готовність до переговорів з російський диктатором, прещидент США висловив упевненість у тому, що той програє у війні.

Ознакою цього американський лідер називає, зокрема перехід країни-агресорки до ударів по цивільних об’єктах.

Цей хлопець (Путін – ред), він програє. Він вже програвав у минулому... Ми з Зеленським разом зробимо все, щоби цей хлопець не переміг, - публічно пообіцяв очільник Білого дому.

Окрім того, наголошується, що після зустрічі з Зеленським Байден також розповів про надані ЗСУ"майже дві тисячі танків та іншої техніки".

Як уже згадувалося раніше, на тлі візиту Зеленського державний секретар США Ентоні Блінкен 21 грудня офіційно оголосив про новий пакет військової допомоги для України на суму 1,85 мільярда доларів, який уперше передбачає передачу системи протиповітряної оборони Patriot.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?