РФ проводить масштабні навчання в окупованому Криму - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ проводить масштабні навчання в окупованому Криму - перші подробиці

РФ проводить масштабні навчання в окупованому Криму - перші подробиці
Джерело:  online.ua

На полігонах в окупованому Криму підрозділи окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту проходять навчання з бойових стрільб, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Чорноморського флоту РФ.

Вказано, що морські піхотинці в складі відділень, взводів і рот виконують вправи бойових стрільб по мішенєвих позиціях з усіх видів стрілецької зброї та протитанкових комплексів.

"Наводчики бронетранспортерів відпрацьовують розвідку цілей, коригування вогню з гармати і кулемета, в русі і на місці, а водії-механіки - прийоми водіння і подолання різних перешкод при русі по пересіченій місцевості. Також в ході маршів військовослужбовці навчаються діям з оборони колони техніки", - сказано в повідомленні.

Окрім того, відомо, що навчання проходять на полігонах Перевальне, Ангарський і Козачий. У них задіяно близько 1000 російських військовослужбовців і близько 50 одиниць бойової та спеціальної техніки.

Варто зазначити, що після анексії Криму в 2014 році Росія проводить регулярні військові навчання на півострові. У Генштабі України дії російських військових в анексованому Криму називають незаконними.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Порошенка заявили про загрозу початку повномасштабної війни України з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?