РФ випустила ракети по Києву, Вінниці, Львову, Миколаєву та вперше по Закарпаттю
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ випустила ракети по Києву, Вінниці, Львову, Миколаєву та вперше по Закарпаттю

РФ випустила ракети по Києву, Вінниці, Львову, Миколаєву та вперше по Закарпаттю
Джерело:  online.ua

Ввечері 3 травня майже у віх регіонах Українах лунала повітряна тривога - армія РФ завдала ракетних ударів по найбільшим містам України та деяким областям. Варто зазначити, що чимало ракет збила українська ППО.

Джерело: ONLINE.UA

Що відомо про удари РФ по українським містам

Радник очільника МВС Антон Геращенко заявив, що українська протиповітряна оборона збила дві російські ракети, що летіли у бік Вінниці, а також одну ракету, яка була на підльоті до Києва.

Обидві крилаті ракети, що летіли на Вінницю, збиті нашими славетними ППО, - повідомив чиновник.

Він також зазначив, ще одну крилату ракету українська ППО збила на підльоті до Києва поблизу Одеської траси.

Українське ППО - найкраще у світі! Так, не всі ракети росіян вдається збити, але треба враховувати, що у нас на озброєнні ще радянські ракети ППО, яким 30 і більше років. Переконаний, що в найближчому майбутньому українські інженери, які створили "Стугну", "Нептун", "Вільху" та "Р27" створять найкращі у світі системи ППО, які назавжди надійно прикриють небо України, - наголосив Геращенко.

Фото - скриншот

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про три пошкоджені електричні підстанції у результаті ударів РФ ввечері 3 травня.

Росіяни здійснили ракетний удар по Долинській громаді Кіровоградській області- це підтвердив очільник Долинської міської територіальної громади Євгеній Звіздовський.

Маємо приліт ракети на території громади! - написав він.

Звіздовський просить цивільних не панікувати та не публікувати фото наслідків удару.

Ба більше, 3 травня, вперше за повномасштабну війну, на Закарпаття прилетів ворожий снаряд. У Закарпатській ОВА підтвердили приліт ракети окупантів.

Приліт ракети у об’єкт в гірському районі Закарпаття. На місці працюють служби, уточнюємо ініформацію щодо пошкоджень та можливих жертв. Просимо всіх не знімати відео та фото на місці подій,– написав голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Також чути вибухи у Миколаєві - людей закликають не виходити із укриттів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?