РФ виводить солдат з Харківської області — британська розвідка
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ виводить солдат з Харківської області — британська розвідка

РФ виводить солдат з Харківської області — британська розвідка
Джерело:  online.ua

Британським розвідникам вдалося дізнатися, що Росія почала виводити військові підрозділи з Харківської області з метою реорганізації та поповнення своїх сил після важких втрат під час боїв зі Збройними Силами України.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

Армія РФ виводить сили з Харківщини - дані розвідки

Українські сили продовжують контратаки на північ від Харкова, відбивши кілька міст і сіл у напрямку російського кордону. Пріоритет операцій Росії на Донбасі зробив підрозділи, дислоковані на Харківщині, вразливими для мобільних та високомотивованих українських контратакуючих сил, - наголошують британські розвідники.

Окрім того, наголошується, що виведені з Харківщині сили після посилення, за попередніми даними, будуть розгорнуті на східному березі річки Сіверський Донець, сформувавши блокуючі сили для захисту західного флангу зосередження основних сил Росії та основних шляхів постачання операцій в районі Ізюму.

Фото - скриншот

Виведення російських військ із Харківської області є мовчазним визнанням нездатності Росії захопити ключові українські міста, де очікувався обмежений опір населення, - підкреслює Міністерство оборони Великої Британії.

Нещодавно британські розвідники попереджали, що російські солдати продовжують зусилля щодо зміцнення свого гарнізону на захопленому острові Зміїний у Чорному морі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?