РФ влаштувала дипломатичний скандал із США через Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ влаштувала дипломатичний скандал із США через Україну

РФ влаштувала дипломатичний скандал із США через Україну
Джерело:  online.ua

Сенатор Сполучених Штатів Рон Джонсон отримав відмову російського уряду в оформленні візи для візиту делегації конгресу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво посадовця.

За інформацією Департаменту інформації та друку МЗС РФ, ім'я Джонсона є у так званому "стоп-листі", а політик про це проінформований.

Сенатор керує наразі Підкомітетом з питань зовнішніх зв'язків Сенату, який займається питаннями Європи та регіонального співробітництва у сфері безпеки. Його поїздка була пов'язана з переговорами з політиками в Росію, американськими підприємцями та громадськими організаціями.

Слід пояснити, що Джонсон причетний до законодавчих актів, які пов'язані з жорсткими наслідками для Кремля після вторгнення в Україну. Зокрема, він закликав до відповідної реакції на атаку біля Керченської протоки та будівництво "Північного потоку 2".

Як повідомляв ONLINE.UA, французький президент Еммануель Макрон р аніше заявив про міжнародну кризу, під час якої занепадають західні країни. Проте підіймається позиція таких держав, як Росія та Китай, на тлі яких Європа може залишитися місцем заморожених конфліктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?