РФ втратила на війні 80 тис загиблими, пораненими та дезертирами — міністр оборони Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ втратила на війні 80 тис загиблими, пораненими та дезертирами — міністр оборони Британії

РФ втратила на війні 80 тис загиблими, пораненими та дезертирами — міністр оборони Британії
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес повідомив, що Росія втратила на війні з Україною понад 80 тисяч людей.

Джерело: Evening Standard

РФ втратила на війні 80 тис військових

Ми майже погоджуємося, ну, ми погоджуємося на такі спостереження російських втрат — якщо об’єднати загибель, поранення, дезертирство — понад 80 000 їхніх збройних сил. Це 80 000 за шість місяців порівняно з 15 000, які вони втратили за десять років в Афганістані., - сказав Воллес.

Воллес також вважає, що Росія зараз перебуває в «дуже крихкому становищі», тому що її прогрес можна виміряти «в метрах на тиждень, а не в милях».

Нагадаємо, що за даними Генштабу ЗСУ втрати російських військ в Україні станом на 25 серпня становлять близько 45 850 військовослужбовців.

Візові обмеження для росіян від Великої Британії

Також Воллес заявив, що Британія може «посилити» свої візові умови для росіян, але висловив сумнів, що повна заборона є правильним рішенням.

Я звичайно думаю, що ми можемо посилити умови наших віз. Я не впевнений, чи пряма заборона є правильним шляхом. Я думаю, що це питання для розгляду міністра внутрішніх справ. Але я не люблю спостерігати за дружинами олігархів чи дружинами російських високопосадовців, які розважаються в Греції чи на півдні Франції, або на супер-яхтах по всьому світу, поки їхня армія вчиняє воєнні злочини в Україні.

Воолес відзначив, що проблема була ще в 2014 році, коли Росія вторглася в Крим, незаконно анексувала його, а потім їй дозволили в деяких країнах продовжувати поводитися так, ніби нічого насправді не змінилося.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?